کد خبر:۴۶۹۵۵۰
آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد

 شورای حکام امروز درباره پرونده PMD تصمیم‌گیری می‌کند

شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز گزارش نهایی یوکیا آمانو را درباره برنامه هسته ای ایران بررسی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اینترنتی آژانس بین المللی انرژی اتمی، جلسه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی سه شنبه ساعت ده و سی دقیقه به وقت اروپای مرکزی (یک بعدازظهر به وقت تهران) در ساختمان مرکزی آژانس در وین آغاز خواهد شد. این شورا گزارش یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس را درباره مباحث باقی مانده در گذشته و حال برنامه هسته ای ایران بررسی خواهد کرد.

 

این جلسه پشت درهای بسته برگزار خواهد شد و در ابتدای آن آمانو با بیانیه ای مقدماتی، نشست را آغاز خواهد کرد. این بیانیه در اختیار نمایندگان رسانه ها قرار خواهد گرفت و همزمان در پایگاه اینرنتی آژانس در دسترس خواهد بود. نشست خبری آمانو درباره ارزیابی شورا ساعت چهارده و سی دقیقه به وقت اروپای مرکزی (پنج بعدازظهر به وقت تهران) برگزار خواهد شد. شورای حکام با ٣۵ عضو که از میان کشورهای عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی انتخاب شده‌اند به عنوان شورایی حاکم بر فعالیت آژانس بین المللی انرژی اتمی به وظایف محوله عمل می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار